15 Aug

Tanden Bleken bij Dr. H. Sawo

In deze blog delen we een bijzonder succesverhaal van een van onze gewaardeerde patiënten, Jolanda Nieuwenhuijs, die haar ervaring bij Mondzorg Tjalklaan met ons wilde delen.

"Mijn naam is Jolanda Nieuwenhuijs en ik wil graag mijn ervaring delen over het bleken van mijn tanden bij Mondzorg Tjalklaan, onder de deskundige zorg van Dr. H. Sawo.

Anderhalf jaar geleden besloot ik mijn tanden te laten bleken. Als fervent koffiedrinker had ik gemerkt dat mijn tanden hun glans hadden verloren. Ik was enigszins sceptisch, maar na een consult met Dr. Sawo voelde ik me gerustgesteld.

De behandeling was comfortabel en de resultaten waren verbluffend! Wat ik het meest indrukwekkend vond, was dat mijn tanden zelfs na anderhalf jaar nog steeds opmerkelijk wit zijn, ondanks dat ik mijn koffieconsumptie niet heb verminderd.

Dr. Sawo is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een warme en vriendelijke professional die echt om zijn patiënten geeft. Ik kan hem en Mondzorg Tjalklaan van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt zijn tanden te laten bleken."

Net als Jolanda kunt u ook genieten van een langdurig stralende glimlach. Bezoek ons bij Mondzorg Tjalklaan en laat Dr. H. Sawo u helpen uw droomglimlach te bereiken.

+